Steun stripinfo.be

Tot 2021 werd StripINFO.be financieel ondersteund middels giften van gebruikers van de website. Momenteel is het niet meer mogelijk om ons te steunen met een gift op die manier.
Wel willen we -voor altijd!- de gebruikers die ons tot dan toe gesteund hebben door middel van een gift van harte bedanken.

Sinds 2021 wordt StripINFO.be ondersteund door enkele stripboeken verkopende organisaties. Je steunt de website door hen te bedanken middels jouw klandizie.

Je steunt StripINFO.be echter ook enorm door het aanbrengen van informatie die we nog niet hebben. Heb jij de versie van een boek dat nog niet in de database staat? Lever ons een scan van je boek (voor- en achterkant) en de juiste informatie. Zo komt die versie ook in de database terecht (en kun jij 'm als "aanwezig" afstrepen).

De menu-optie "Mijn collectie" helemaal bovenin je scherm (niet op een mobiel apparaat) geeft je nog enkele mogelijkheden om informatie toe te voegen: grotere versie van te kleine covers die we nu in de database hebben staan, of zelfs de ontbrekende. Maar ook jouw score, jouw stem in het spel "wat is het beste stripverhaal?'.
Voor de die-hards zit de uitdaging uitsluitend op deze pagina: informatie die jij in je collectie hebt, maar wij nog niet in de database.
Wil je die info aan ons melden?

StripINFO.be is er voor stripfans, maar ook dóór stripfans!
Heel veel plezier!
De Striep
Stripweb
BD Web