stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Kinderspel 3 Ridders


Na de 'piraten' en de 'cowboys' is het deze maal tijd aan de ridders. 'Kinderspel' gaat over jongeren die niet continu achter hun tablet of spelconsole gekleefd zitten. Kinderen die houden van het avontuur en zodoende verschillende aangename, gênante of plezante situaties tegenkomen. Zo ook dus in 'Ridders'. Drie jonge snaken die in hun grote fantasie moeten te wapen trekken om draken te verslaan, ridders aan te vallen of een mooie deerne te redden. En dit telkens in een gag van één pagina.

'Kinderspel' is voornamelijk gericht op een jong publiek of een ouder publiek met een jong hart. Veel herkenbare feiten zijn terug te vinden in de verhalen van de belhamels. Je voelt je teruggeworpen in de tijd, zo een dertig jaar ongeveer, waar vagebonden samen de straat onveilig maakten met hun spelletjes. Samen ten strijde tegen het onrecht. En neen, er moet niet altijd een slechte in het trio zitten. Een hagedis, zandkasteel of snurkende opa kunnen perfect als bad-ass dienst doen.

Mickaël Roux kan zeer goed op papier het gevoel van de spelende knaap zetten terwijl Dawid er voor zorgt dat de kleuren flashy en kinderachtig blijven. Een leuke strip om cadeau te doen aan je jonge snaak. Misschien krijg je hem op deze manier wel van achter zijn laptop weg.

http://sil.kazeo.com/sites/fr/photos/425/jeu-de-gamins_4256046-L.jpegDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.