stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

De complete Jerry Spring 1 De verlaten mijn


Wat een mooi vooruitzicht.... Een vertaling van die prachtige Jerry Spring bundels die ik al heel vaak in mijn handen heb gehad tijdens mijn bezoekjes aan Brusselse stripwinkels.

Jerry Spring is dan wel niet de anti held, die Blueberry wel is. Eerder een Arendsoog, een good guy, opkomend voor de zwakkeren.
Zwart wit zijn de tekeningen van jije mooier dan ooit en de integrales bevatten een overvloed aan covers, backcovers en een dossiertje..... Maar waarom.....echt waarom worden we nu alweer opgescheept met een slap aftreksel...

Waar zijn ALLE achterkanten, waar zijn de titelpaginas, waar zijn de robbedoes strookjes (door Franquin), waar zijn alle reclame pagina's???
De Franse uitgave is dikker (240 pagina's tegenover 160 voor de Nederlandse... Dat is 80 pagina's verschil!!!) , bevat meer extra materiaal, mooier geler papier en het is een herhaling van het Johan en pierrewiet debacle waar de Franse uitgaves ook al beduidend beter waren.

Ik word er heel moe van. Doe het goed of doe het niet

Aan u de keuze: is uw Frans goed genoeg dan zou ik de Franse kopen, anders even slikken en toch de Nederlandse kopen, want jije in zwart/wit is beslist een aanraderDit is een recensie van een gebruiker.