stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Clifton

7.38/10 #5186
22 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

INT A4 Intégrale 4
Scenario Bob de Groot
Tekeningen Bédu
Kleuren Liliane
Uitgever(s) Le Lombard
Jaar 1986
Pagina's 48
ISBN 9064215502
Barcode 9789064215506
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Gebruik makend van een toevallige ontmoeting weet de journalist Donald Paperback van de Clarion Harold Wilberforce Clifton een exclusief interview af te troggelen... en daarin roep de beroemde detective, met zijn typisch Britse humor, een beeld op van zijn eerste onderzoek, dat hij hield op zijn vijftiende, toen hij op school de examenvragen moest opsporen die verraderlijk uit de kamer van de leraar waren ontvreemd. En nog een adembenemende herinnering krijgen we voorgeschoteld: zijn heldendagen als RAF-piloot tijdens de slag om Engeland en in de contra-spionagedienst tegen de achtergrond van de Blitz op Londen.

Verrassende herinneringen die ons, Donnerwetter! doen denken aan andere nostalgische herinneringen, in de vorm van een hommage aan Raymond Macherot, de schepper van de figuur Clifton.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst