stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.60/10
5 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

Dit is een bundeling. De inhoud komt uit volgende strips:

Idee Denis Bajram
Bewerking Paul Benjamin
Scenario Valérie Mangin
Tekeningen Aleksa Gajic
Kleuren Aleksa Gajic
Cover Aleksa Gajic
Vertaling Jan Verdegaal
Uitgever(s) Dark Dragon Books
Collectie Graphic Novel nr. 2
Jaar 2011
Pagina's 296
ISBN 9789460780417
Barcode 9789460780417
Kaft Hardcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

De Gesel Gods
In 4305 na Christus, na tien eeuwen vrede tussen Hunnen en Romeinen vallen de Hunnen de provinciale Romeinse planeet Aquincum aan. Generaal Flavius Aetius moet na een hevige strijd Aquincum opgeven. De Romeinse keizer wordt verplicht als boetedoening dertien jonge patriciërs te leveren om te offeren aan Kerka, de Hunse godin van de chaos. Één van de dertien patriciërs overleeft de offergave. Het Hunse volk gelooft meteen dat de verbijsterde jonge vrouw de teruggekeerde godin Kerka is. Attila, de neef van de Hunse leider, ziet in haar een middel om heel de Romeinse Orbis te verwoesten. Intrige op intrige volgt...

In De Gesel Gods staat de eeuwige strijd tussen orde en chaos centraal. De mens zoekt zijn weg tussen deze uitersten door goddelijke machten te aanbidden.

Science Fiction en Fantasy ontmoeten elkaar in dit machtige epos over vergeten goden die in de verre toekomst het lot der volkeren bepalen.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst