stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

8.01/10 #746
64 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

INT 3 Deel 3
Scenario Patrice Pellerin
Tekeningen Patrice Pellerin
Kleuren Patrice Pellerin
Uitgever(s) Dupuis
Collectie Spotlight
Jaar 2005
Pagina's 56
ISBN 9031425923
Barcode 9789031425921
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Het ziet er beroerd uit voor Yann de Kermeur. Aan de voeten geboeid wordt hij onder escorte naar Cayenne gebracht. De Havik wordt namelijk nog steeds beschuldigd van de moord op graaf De Kermellec., maar hij is vast van plan zijn onschuld te bewijzen. Om de echte moordenaar te kunnen ontmaskeren, wil hij bewijsmateriaal verzamelen, en dat kan alleen als hij ontsnapt. Yann wil ook Agn?s bevrijden, die meer over de moord op de oude graaf en over de dader lijkt te weten. Bovendien is Yann onder de indruk van de charmante jongedame,die nog steeds het dagboek van graaf De Kermellec bij zich heeft. Daarin staan heel wat bijzonderheden over een schat die door velen verloren wordt gewaand, aangezien hij nog door niemand is gevonden. Zo zijn bijvoorbeeld markies De la Motte en burggraaf De Villeneuve, de neef van Agn?s, wanhopig naar de schat op zoek...
*
Met De tranen van Tlaloc, het zesde deel van De Havik, sluit Patrice Pellerin op magistrale wijze de eerste cyclus van deze reeks af.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst