stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.80/10
5 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking
Scenario Brice Goepfert
Tekeningen Brice Goepfert
Kleuren Brice Goepfert
Uitgever(s) Glénat
Jaar 2001
Pagina's 48
ISBN 9069692767
Kaft Hardcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Vloek of noodlot?! De Bertin-Chevri?re worden zwaar op de proef gesteld: droefenis, rampspoed, gemis... De vreugde is slechts van korte duur en al spoedig keert het verdriet weer...
De zomer van 1901 loopt ten einde. Tussen de buitenwijken van Peking en de salons van Saint-Germain-en-Laye loopt de spanning op en neemt de angst toe.
De familie van Constantin weet niet beter of hij wordt nog altijd vermist. Vader Bertin-Chevri?re overweegt zelfs om zijn schoondochter te laten hertrouwen met Martinien, zijn tweede zoon.
Constantin, die gewond is en zich niets meer herinnert, is gevangen genomen door het Franse leger. Hij wordt van desertie beschuldigd. De legerleiding grijpt zijn geheugenverlies aan om hem een nieuwe naam te geven en hem met een geheime missie te belasten. Zal de aldus gemanipuleerde Constantin zich als een gehoorzame marionet gedragen?


Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst