stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Ravian door...

8.23/10
7 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking
Scenario Manu Larcenet
Tekeningen Manu Larcenet
Kleuren Jeff Pourquié
Vertaling Studio Peter de Raaf
Uitgever(s) Dargaud
Jaar 2020
Pagina's 56
ISBN 9789085586043
Barcode 9789085586043
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

De tijdopener vormde het perfecte sluitstuk van 40 eeuwen tijd-ruimteavonturen, een aangrijpend epos over menselijkheid (en voornamelijk niet-mensen) die tal van werelden verkenden, ontsproten aan de verbeelding van twee absolute grootmeesters van de strip, Pierre Christin en Jean-Claude Mézières.
Maar een reeks die zo veel auteurs en artiesten inspireerde, die zo veel universums doorkruiste, kon niet helemaal ophouden. Trouwens, waar liggen in de krochten van tijd en ruimte het einde en het begin?
Daarom besloten Christin en Mézières hun twee helden toe te vertrouwen aan een select groepje vrienden, met zorg gekozen. Niet voor een vervolg, integendeel, maar voor een vrije interpretatie, een alternatieve vertelling in een universum dat oneindig veel interpretaties toelaat...
In deze Ravian door Larcenet ontdekt u alvast een verhaal vol humor, zotheid en emotie. Geen karikatuur, maar ook geen respectvol vervolg. Het pantser van de Jakolass is tegelijkertijd een echte 'space opera' die het oneindige heelal in beschouwing neemt, en een Larcenet 'pur sang' die overal de draak mee steekt.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst