stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Dag en Heidi

6.59/10 #9346
13 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Maria de Winter
Tekeningen Jeff Broeckx
Uitgever(s) Den Gulden Engel
Jaar 1986
Pagina's 36
ISBN 9050350232
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

JEFF BROECKX
'Fantasie is troef' lijkt wel de lijfspreuk die Dag en Heidi als gegoten past. Want in deze strip van Jeff Broeckx zitten alle elementen die de romantische fantasie van de lezer kunnen aanspreken. Gesitueerd in een quasi-historisch verleden, duikt de sfeer op van elegante klederdrachten, avontuurlijke zeilschepen, mysterieuze landen en zelfs sprookjesverschijningen. Alles kan en niets lijkt onmogelijk in deze succesreeks, die in de loop der jaren een trouw lezerspubliek heeft opgebouwd. In Dag en Heidi bewijst Jeff Broeckx, net als in Sloeber, dat het stripvak voor hem geen geheimen meer heeft.


Een rustige nacht aan het strand... Rustig? Als uit het niets verschijnt plots een ruiter op een gitzwart paard. Wim de Schoenlapper is toevallig getuige van dit angstaanjagende schouwspel. Op het strand vindt hij achteraf een zwartlederen beurs. Met het leder maakt hij een paar jongensschoenen voor Dag. En als de jongen die schoenen voor de eerste keer poetst, gebeurt er iets biezonder vreemd...

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst