stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

7.93/10 #265
54 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks

Weetjes en fouten

Op pagina 1 is een bestelbus te zien met firmanaam "T-Bird Shop". Dit is een hommage aan de T-Bird Shop in Parijs, waar de tekenaar Romain Hugault in oktober 2015 het tweede deel van Angel Wings gepresenteerd en gesigneerd heeft.

Strip(s): 6 Atomic
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 14/12/2019
In de Nederlandse uitgave van Angel Wings deel 5 staat op plaat 1 "Atlantische Oceaan". Moet natuurlijk "Stille Oceaan" zijn! In de Franse edities staat "Océan Pacifique".

Strip(s): 5 Black Sands
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 05/02/2019
Voor de cover van deel 4 werd oorspronkelijk de linkse tekening voorgesteld, maar kort voor het verschijnen van het album wordt die gewijzigd voor de rechtse tekening. Achtergrond en serie-logo zijn wat aangepast en er wordt ook gecensureerd: de sexy pin-up Aloha Rita staat niet meer op de Corsair.

Strip(s): 4 Paradise birds
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 17/09/2017
Angel Wings deel 2 (platen 36 en 38) en 3 (plaat 22): Romain Hugault heeft als model voor Roger Wilder, de piloot van de nachtjager P-61 "Black Widow", Stéphane, de eigenaar van de T-Bird Shop in Parijs, genomen. In deze shop werd ook dit tweede album geïntroduceerd, inclusief een signeersessie. En Stéphane wordt sindsdien regelmatig op straat herkent als Roger Wilder.

Strip(s): 2 Black widow 3 Bestemming Broadway
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 05/12/2016
Angel Wings deel 4, plaat 42B: majoor John Eigrutel van de OSS. "John" is synoniem voor "Jean", en "Eigrutel" is palindroom van "leturgie", of te wel Yanns collega Jean Léturgie. In Berentand deel 4 doet Yann dit weer met een OSS officier, eveneens genaamd "Eigrutel".
Geplaatst door Susan Holmes op 02/12/2016
Een weetje of fout toevoegen