stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.50/10 #974
411 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks

Weetjes en fouten

Enguerran loopt rusteloos rond in zijn vertrekken. Rond zijn nek onder zijn baard draagt hij een met goud afgeboorde kraag. Twee prentjes verder is deze verdwenen om later opnieuw op te duiken.

Strip(s): 3 De gulden sporen
Afbeelding weetje
Geplaatst door fluiten op 13/10/2011
Het zal je op naakt vrouwenvlees beluste ogen misschien moeite kosten, maar nu moet je echt wel kijken naar het gezicht van het badende poppetje Eudeline. Het sproetenkopje heeft op pagina 12 haar leuke sproetjes weggewasen, zo lijkt het wel.

Strip(s): 5 Saint-Malo de l'Isle
Afbeelding weetje
Geplaatst door fluiten op 13/10/2011
Al op de eerste pagina is het uitkijken geblazen. 't Is ook geen evidente Big Blunder. Let op de riolering (in de middeleeuwen liep dat gewoon midden op straat) in de eerste prent, rechtsonder in beeld. Het stroompje loopt evenwijdig met de slotmuur, van het ronde torentje naar de hoekige toren. Twee prentjes daarna wandelt Hugo langs deze muur. De straat waar hij zich bevindt, komt niet overeen met het eerder genoemde straatje. Het stroompje kan onmogelijk hetzelfde stroompje zijn als hierboven want het loopt om te beginnen al loodrecht naar de hoekige toren in plaats van er evenwijdig aan.

Strip(s): 7 De gevangene van de slottoren
Afbeelding weetje
Geplaatst door fluiten op 13/10/2011
Een weetje of fout toevoegen