stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.39/10 #1250
710 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks

Weetjes en fouten

De cover van album 7 had eigenlijk de voorplaat van het zesde album moeten zijn.

Strip(s): 7 De zonen van de keizer
Geplaatst door Ivan Claeys op 14/04/2012
De cover van album 6 is eigenlijk de voorplaat van het zevende album.

Strip(s): 6 Duel met de dood
Geplaatst door Ivan Claeys op 14/04/2012
In sommige uitgaves wordt het tekenwerk aan Ramon Sola toegeschreven. Sola werkte echter nog niet in Engeland op het moment dat deze strips gemaakt werden. Nader onderzoek wees uit dat de ware tekenaar Miguel Quesada was.

Strip(s): 20 De groene plaag
Geplaatst door Surya op 28/09/2011
Hoeveel keer Trigopolis al ten onder is gegaan aan verzengend vuur veroorzaakt door allerhande oorlogen en revoluties is amper bij te houden. En op scenario van Mike Butterworth altijd maar weer rookwalmen en brandhaarden moeten tekenen, begon Don Lawrence wellicht wat te vervelen. Waarom dan eens geen blunder getekend om de aandacht tenminste daar op te vestigen? Bedankt Don, we love you want op pagina 25 zien we op het derde plaatje Keren aan het lichaam hangen van een vliegende patrouillesoldaat. Zijn hoofd en lichaam is gericht naar de voeten van de soldaat. Op het volgende prentje is hoofd en ledematen gericht naar het hoofd van de soldaat. Opgemerkt door Jim Ratzenberger

Strip(s): 16 Stad onder vuur
Afbeelding weetje
Geplaatst door Iyo74 op 15/09/2010
Een weetje of fout toevoegen