stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Swamp Thing (Oudshoorn) 8 Swamp Thing wordt een hele grote


Opgelet voor comiclezers! Deze swamp thing heeft niets van doen met de gelijknamige reeks van DC Comics. Dit is dan ook geen parodie op een bestaande reeks maar wel een absurde opeenvolging van gags over een zootje ongeregeld dat samen woont in een moeras. Naast Swamp, de albino krokodil met rode broek worden de hoofdrollen van deze strookjesgrappen weggekaapt door Teddy de beer, en Raoul de constant tegen van alles en nog wat aan het protesteren is!Toch leren we wat bij, want had jij al ooit gehoord wat een axolotl is? Laat staan dat je er grappen over kan maken! De meeste grappen zijn niet geïnspireerd op de actualiteit maar toch kan je zien dat de grappen al enkele jaren oud zijn als er word verwezen naar het WK voetbal, of de kroning van Willem Alexander in Nederland. Andere thema's, zoals de zwarte pieten discussie woeden nu nog en zijn ook nu nog voer voor grappen! Daarnaast passeren ook borstverkleiningen en rebirthing (in de letterlijke zin van het woord voor Swampie) de revue. Ook de stripdagen, en de nodige steken naar ons stripliefhebbers/dédi-jagers leiden tot grappige situaties, om maar niet te spreken over het opletten wie je aanspreekt als er iemand door het rood wil rijden als jij over het zebrapad wil oversteken!

Ook deze keer weer een geslaagde mix van grappen en grollen, maar de pinguïns en de protesterende Raoul blijven toch mijn favorieten!
Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.