stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Joe Bar Team 8 Deel 8


Een tijdje terug had ik de mogelijkheid om een paar liefhebbers van zware, klassieke machines voor de camera te krijgen. Ik nam foto's van hen en daarna mocht ik op hun Harley's en andere dergelijke beesten meerijden. Zitten op zulke motoren wanneer er eens doorgetrokken wordt is een geweldige ervaring. Je kan het ook niet echt met iets anders vergelijken, een auto of een fiets.. neen dat komt niet in de buurt. Het is een kick en uiterst leuk om eens meegemaakt te hebben.

Waarom vertel ik dit? Omdat Joe Bar team gaat over een aantal motorrijders die elkaar gevonden hebben in Joe Bar. Ze zijn vrienden geworden en trekken er al eens op uit met de motor. Elke pagina brengt een andere leuke situatie dat ze meemaken op hun tochtjes. Een gag-strip met andere woorden. Er zijn gags die voor mensen die nog nooit op een motor gezetten hebben ook leuk en verstaanbaar zijn. Maar er zijn er ook een deel die alleen maar begrijpbaar en grappig zijn voor mensen met enige motor-ervaring. Maar als je dat hebt, zelfs in zeer beperkte vorm zoals ik, dan zullen de gags wel op je lachspieren werken.De tekenstijl is cartoonachtig waarbij de gezichten en hun uitdrukkingen worden uitvergroot. Tegelijkertijd zijn de omgevingen en motoren eerder realistisch weergegeven. Dit maakt het contrast des te leuker.

In het kort: aanrader voor motor-liefhebbers.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.