stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Vrouwen in 't wit 39 Baby boem!


Naar jaarlijkse gewoonte presenteren Bercovici en Cauvin ook ons nu weer op een portie humor om onze dagelijkse beslommeringen op te vrolijken. Hoewel Raoul Cauvin volgend jaar al tachtig wordt zit er nog weinig sleet op zijn inspiratie. Zelfs als we er rekening mee houden dat we langer moeten werken heeft Cauvin al lang de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. De meeste van zijn leeftijdsgenoten zitten al in een rusthuis (misschien een goed idee voor een nieuwe reeks?) maar de titel van dit album gaat eerder over de start van het leven!

Net zoals altijd bevat het album een mix van één pagina grappen tot grappen die over verschillende pagina’s lopen. Helaas is er dit keer geen plaats voor een van mijn favorieten, de dokter die een lezing heeft. Maar er valt nog genoeg te lachen.
Zo zien we een vrouw die kranig weet om te gaan met haar man die een echte hypochonder is. Leren we dat gezond leven ook niet zo simpel is!Ook modernere thema’s als personeelsgebrek, of de moeilijkheid zoektocht om passend personeel te vinden komen aan bod. Daarnaast weet Cauvin ook weer enkele medische weetjes te verwerken in zijn grappen. Zo leren we hoe een hersentumor wordt verwijderd, en had u al gehoord over het Willis Ekbom syndroom? De doordeweekse naam luistert naar het rusteloze benensyndroom, dus je hoort direct al dat er een grap in zit! Dit wordt weer allemaal opgefleurd door de plastische stijl van Bercovici, waardoor we weer een aangenaam halfuurtje hebben doorgebracht. Na 39 delen zit er op deze reeks nog niet veel sleet, de medische wereld blijft ons verbazen!Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.