De 9de kunst is dood, lang leve stripinfo.be!

Crew
Avatar Surya
13271
Vanaf heden bestaat De 9de kunst niet meer. Gelukkig is er nu een volwaardig alternatief: stripinfo.be. Neen, eigenlijk zijn wij gewoon van naam en adres veranderd. Geen nood, alle oude links werken nog, maar we raden wel iedereen aan links naar de site aan te passen met het nieuwe adres!

De beslissing om een naamswijziging door te voeren is er gekomen om verschillende redenen. Eerst en vooral: vele mensen vonden het oude adres moeilijk te onthouden en wisten vaak niet hoe het juist te schrijven. Verder bestond er behoorlijk wat verwarring omdat er zowel een stripwinkel als een stripbibliotheek onder dezelfde naam gingen, maar geen van beiden waren gerelateerd aan deze site.

We hebben meteen van de situatie misbruik gemaakt om een kleine stijlverandering door te voeren, maar echt veel verandert er niet, zodat iedereen zich nog steeds thuis zal kunnen voelen.

Voor de rest blijven wij gewoon doen wat we doen: we werken heel hard aan het uitbreiden van de databank met nieuwe en oude strips en we hebben nog enkele nieuwe functies in gedachten die de site moeten uitbreiden en verbeteren.

Wij wensen u alvast nog zeer veel surfgenot en uiteraard vele uren leesplezier!

Het De 9de kunst, erm, stripinfo.be team!
Geplaatst op 28/11/2005 Citeren
Avatar
Surya
Geplaatst op 28/11/2005