Coverteksten Jump

Avatar rubgun1
34
Hierbij de coverteksten van de stripverhalen van Jump

ZWIJGEN EN TRAPPEN

De bmx van Brains is stuk, net nu er een grote wedstrijd zit aan te komen met als hoofdprijs de ultieme racefiets! Brains is radeloos en wil een pepdrankje gebruiken om de wedstrijd toch te winnen. Dat is buiten zijn grootste concurrent gerekend! Steven stunt wil ook de eerste prijs behalen en speelt een smerig spelletje: olievlekken, spijkers op de weg, alle middelen zijn goed. Wie zal er uiteindelijk als winnaar uit de bus komen?


FREEZE!

Tussen al het skaten door, wil Dweezil wel eens iets anders proberen: hij koopt een gloednieuw snowboard! Klein probleem: hij is vergeten dat het hartje zomer is. Er is mijlenver in de omtrek geen sneeuwvlokje te bespeuren. Het ziet er naar uit dat Dweezil nog even geduld zal moeten hebben, maar dan komt Brains met een briljant plan op de proppen! Hij zal ervoor zorgen dat Dweezil binnen de kortste keren kan gaan snowboarden!
Freeze!, een Jump-verhaal om van te rillen...en niet alleen van de kou!


DE IJZERVRETER

Armando vindt één of ander eivormig voorwerp dat uit de ruimte op aarde is gevallen. Wanneer Brains het ding onderzoekt, kruipt er plots een buitenaards wezen uit, Ferre de ijzervreter. Die wil het hongerprobleem op zijn eigen planeet oplossen door oud ijzer te halen in andere sterrenstelsels. De vrienden van Jump worden echter bespioneerd door een gangster die Ferre wil gebruiken voor zijn eigen criminele plannetjes.


GAME OVER!

Brains heeft een nieuwe verslaving: een supercool, geweldig computerspelletje. Lisa en Dweezil zijn er niet zo blij mee dat hun vriend de hele tijd op zijn nieuwste game zit te tokkelen en ze besluiten hem een lesje te leren. Dat loopt echter verkeerd af, want plots zitten ze zelf in het videospel!


DE KLEUTERDYNAMO

Een stokoude miljonair wil graag terug jong worden en schakelt zijn geleerde zoon in om iets uit te vinden dat hem zijn jeugdigheid kan teruggeven. Dweezil komt in aanraking met de uitvinding en wordt terug een kleuter, met alle gevolgen van dien! Zal Brains erin slagen om Dweezil terug zijn normale leeftijd te geven? En wat voert de inhalige schoondochter van de oude miljonair in het schild?


HET GEHEIM VAN VRANKENSTEEN

Al jaar en dag staat er een oud, vervallen huis in het dorp van Brains, Lisa en Dweezil. En al jaar en dag woont daar een vreemd oud vrouwtje. Wanneer Lisa tijdens het skeeleren plots een jong meisje het huis ziet binnengaan, is dat dus groot nieuws. Rebekka is echter geen sympathieke jongedame, ze kijkt neer op Lisa en haar vrienden en gedraagt zich heel arrogant. Wanneer ze plots poeslief tegen hen begint te doen, moet daar dus wel iets achter zitten...


HAAI FIVE!

Dankzij de vader van Brains kan de hele bende gratis een weekend naar een aquariumpark in Frankrijk. Brains zoekt er een vriendinnetje voor zijn eenzame clownvis, Dweezil wordt halsoverkop verliefd op Juliette en Lisa vindt die nieuwe grote liefde van Dweezil maar niks. Dan horen ze dat de president van Frankrijk een bezoek zal brengen aan het park...


Groeten

RubGun1
Geplaatst op 22/04/2010 Citeren
Avatar
rubgun1
Geplaatst op 22/04/2010
Crew
Avatar fluiten
7767
Waarvoor dank. (y)
Geplaatst op 22/04/2010 Citeren
Avatar
fluiten
Geplaatst op 22/04/2010