stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Adler

8.17/10 #842
22 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

Dit is een bundeling. De inhoud komt uit volgende strips:

Scenario René Sterne
Tekeningen René Sterne
Kleuren Chantal de Spiegeleer
Uitgever(s) Le Lombard
Jaar 2008
Pagina's 262
ISBN 9789055816491
Barcode 9789055816491
Kaft Hardcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Adler, een voormalige piloot van de Luftwaffe, is terecht gekomen in een Pakistaans gebergte, waar hij bij toeval een gloednieuw en volledig uitgerust vliegtuig aantreft. Omdat hij zo snel mogelijk naar zijn vriendin Helen in India wil, stijgt hij op, zonder te beseffen dat hij daarmee zal veranderen in een schatzoeker annex spion. Maar zo'n leven heeft een prijs en Adler zal die contant moeten betalen...
Ren? Sterne bundelt zijn talenten als tekenaar en scenarist om verhalen te schrijven met een zeldzame diepgang en emotie.
Dit deel van de integrale uitgave van 'Adler' bevat de eerste vijf delen uit de reeks en een inleiding in de vorm van een twaalf pagina's tellend dossier. Het schetst in woord en beeld een portret van een bevlogen auteur die zijn lezers altijd het beste van zichzelf wilde bieden.

Opmerking inhoud

Bevat een inleiding in de vorm van een 12 pagina's tellend dossier

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst