Comics and Graphic Novels

Avatar spock
3030
Vengence of the Moon Knight vol 1 : Shock and Awe (scenario Hurwitz) is ook nog zeer goed. Gaat gewoon verder waar de vorige reeks stopte. MK is back in New York en moet het o.a. opnemen tegen (zombie) Bushman. Goed getekend door Opena. De toon van de strip is al lichtjes aan het veranderen, maar het stoort nog niet.

Vol 2 : Killed, Not Dead vind ik minder goed. Helemaal anders, meer gewoon superhero maar niet echt met veel inspiratie geschreven. Ze wouden precies van MK een echte main stream hero maken en dat was geen goed idee. Minste deel tot nu toe. MK is op’t eind van dit boek lid van een Avengers team.
Marvel probeert dat nog wel al eens : een personage met een hoek af proberen main stream te maken. En meestal is dat dan het einde van de reeks. Ergens in een andere titel zijn MK’s zonden vergeven, en door een Event dat ik al lang vergeten ben, is de status quo van het Marvel Universe volledig veranderd, dus veel verhaalelementen uit vorige MK boeken worden gewoon vergeten.
Het is wel een grappig boek, dankzij Deadpool en Spidey (maar dat past niet echt bij MK), en goed getekend (o.a. Ryp).

Maar ik blijf me wel amuseren :)

http://media.tumblr.com/tumblr_ld2392VV2V1qayht5.jpg

Alhoewel Ryp tekent, is het vol. 2 niet meer de MK-reeks zoals de vorige zes delen… jammer.
http://i.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/3/70/4c2b8553813b8.jpg


Terzijde : wie ook lid is dat ander forum, er is een lijst en poll met de Comic Book Movies 2014 ;)
http://www.getekendereep.com/index.php?/topic/1141-comic-book-movies-2014/
Geplaatst op 06/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 06/12/2013
Avatar spock
3030
Ook Shadowland : Moon Knight is niet denderend. Springt van de hak op de tak, en is teveel superhero en te weinig zoals de eerste boeken. Maar het maakt dan ook deel uit van een eventje.
Alleen interessant voor de flash backs over MK en zijn broer. Die info vind je niet in de andere boeken. Ook de tekeningen vind ik deze keer niet zo mooi.
Op het einde van het boek, heeft MK weer gekozen om als Marc Spector door het leven te gaan ;) en heeft hij opnieuw trouw gezworen aan Khonshu. Maar aangezien de reeks toen stil lag, en het het laatste deel was van Hurwitz, maakt het niet zoveel uit ;)
Straks eens zien wat Bendis ervan heeft gemaakt.

Moon Knight vols 1 & 2 van Bendis en Maleev zijn ook gelezen :) . Zeer goed, vond ik die.
MK zit nu in Los Angeles, dus Bendis laat veel van de backstory van het personage achterwege, maar daar komt een goed verhaal voor in de plaats, en nieuwe personages. Ook Echo is van de partij (zie Daredevil).
MK is nog steeds een Avenger, en hij hoort nog steeds stemmen, al is het dan niet die van Khonshu meer.
De tekeningen van Maleev vind ik prachtig.

Van de tien boeken vond ik er acht goed tot zeer goed. En ik heb er mij een volle week mee geamuseerd. Het was al een tijdje geleden dat ik nog eens zoveel fun had met hetzelfde personage, zoveel dagen na elkaar. Was leuk :)

En nu wachten op de eerste bundel van Ellis. ‘t Eerste nummer is pas voor maart ;)
Ach, dan herlees ik deze tien toch eerst...



Ik heb ook Superman - Action Comics vol. 1 Superman and the Men of Steel nog eens gelezen, ge weet wel, van Morrison, en ik vind dat een prach-ti-ge strip ! In tegenstelling tot vele anderen.

Green Lantern Corps vol 3 Willpower is een heel mooi einde voor mijn groene avonturen. Ergens ga ik dit missen. Maar het is een mooi geheel, de dertig boeken die ik heb, en ik kan beter deze herlezen, dan verder te doen met de reeks tot op een punt waar ik het niet goed meer zou vinden. The end. It was fun. Big fun ! :)
Geplaatst op 09/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 09/12/2013
Avatar Rutger
763
Weet iemand toevallig of Palestine: The Special Edition van Joe Sacco...

...nog ergens te krijgen is? Al een tijdje naar op zoek.

http://farm3.staticflickr.com/2109/1769305767_4ea8bc73ed_b.jpg
Geplaatst op 11/12/2013 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 11/12/2013
Crew
Avatar fluiten
7764
In één ruk helemaal uit gelezen. Prachtige reeks.

http://stripinfo.be/images/strip/strip_31918.jpg
Geplaatst op 13/12/2013 Citeren
Avatar
fluiten
Geplaatst op 13/12/2013
Clockwork angels aangekondigd.

Na het album en het boek en de dvd/bluray komt er nu ook een stripversie van Clockwork angels, uitgegeven door Boom studios. Zes deeltjes worden het, maar daarna komt er vast een verzamelde trade paperback met waarschijnlijk nog extra materiaal. Ik doe niet echt meer aan de losse comics, wacht wel op die trade...
Ik heb het hier natuurlijk over Clockwork angels, het laatste album van de band Rush....waar ik een slordig albumpje of 15 van zal hebben. Driemansband uit Canada die alhier nooit in een top40 gestaan hebben denk ik, maar al dik 40 jaar muziek maken. Met 's werelds beste drummer....bekijk eens een solo van Neal Peart.....de drumsolo is meestal obligate kost en tijd om drankjes te halen, maar bij deze man ga je er voor zitten, is het een belevenis.....zittend aan een drumkit waar een normaal mens in een week de weg nog niet weet te vinden!
http://www.youtube.com/watch?v=gJe8CyYggzo
De teksten van de liederen komen van de hand van Neil Peart, het boek werd uitgeschreven door vriend Kevin J. Anderson, bekend schrijver....die ook de comics doet, is daar ook geen onbekende mee.

CLOCKWORK ANGELS #1
Number of Issues/Volumes in Series: 6
Frequency of Publication (Monthly, Bimonthly, Quarterly, etc.): Monthly
Intended Audience (All Ages, Mature Themes, Adult): All Ages
Genre (Superhero, Sci-Fi, Fantasy, Horror, Western, etc.): Sci-Fi/Fantasy
Format (dimensions,pg count, FC/B&W/PC, SC/HC): 32 pages, FC
Retail Price: A-B. $3.99 C. $0.00
Author(s): Kevin J. Anderson
Artist(s): Nick Robles
Cover Artist(s): A. Hugh Syme B. Rush Fan Subscription Cover C. Syme Incentive Cover

WHY WE LOVE IT: Rush’s CLOCKWORK ANGELS is a testament to the band’s creative versatility—it has been successful as a concept album, novel, and international tour. Now, Rush drummer and lyricist Neil Peart and New York Times bestselling author Kevin J. Anderson are bringing the story of CLOCKWORK ANGELS to comics, where newcomer artist Nick Robles will bring the journey of Owen Hardy to visual life!
WHY YOU’LL LOVE IT: Die-hard Rush fans have longed for Peart’s narrative songwriting to be adapted into comic book form for decades, but fans of steampunk fantasy will enjoy journeying into the world of Albion thanks to Anderson’s skilled storytelling.

WHAT IT’S ABOUT: Owen Hardy, like all the people of Albion, has lived his whole life under the rule of The Watchmaker. His entire life has been planned down to the exact second. But what happens when a young boy decides that things should not always goes as planned?


Een eerste pic van wat artwork...
http://i133.photobucket.com/albums/q79/ComicsReader/1386789288000-Clockwork-Angels---Owen-Hardy-Character-Designs-by-Nick-Robles_zpsecc53809.jpg

Hier wat meer info...
http://www.usatoday.com/story/life/2013/12/11/rush-clockwork-angels-comic-book-series/3986447/


Dus Rush, de band vind ik geweldig. Kevin J. Anderson, schrijver waarvan ik behoorlijk wat boeken heb en dus vaak wel kan waarderen. Een comics serie, medium waar ik wel vaker in zit :P. En dan is het nog Science fiction/Steampunk ook. Combinatie die niet mis kan gaan naar mijn idee.
Geplaatst op 13/12/2013 Citeren
Avatar
Bakema NL
Geplaatst op 13/12/2013
Ben in de verleiding geweest om ze in Amsterdam te gaan kijken, maar vond het dan toch net iets te ver.

ooit zal ik La villa strangiato spelen, ooit...
Geplaatst op 14/12/2013 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 14/12/2013
Ik heb hen 3x gezien denk. Laatste keer overgeslagen...niet vanwege afstand want dat kan niet mooier, maar echt vanwege prijs....ergens is een grens en dit werd echt teveel naar mijn idee. Ondanks dat krijg je natuurlijk fantastische muziek en ze spelen ook flink wat tijd vol, dat dan wel. Maar zowel ik als vrienden zeiden dat dit niet meer leuk was qua prijs. Dan aantal 'kleine' bands voor 15....20....euro, 4 concerten ipv 1 en ook kleinere zalen, meestal gezelliger ook nog, al kom je primair voor de muziek.
Geplaatst op 14/12/2013 Citeren
Avatar
Bakema NL
Geplaatst op 14/12/2013
Avatar spock
3030
Vorige week schreef ik, op een ander :
In de jaren '90 heb ik nog de nederlandstalige fotoromannetjes gezocht, samen met fotoboekjes van de films, strips met LP's bij, BBC uitgaven, nederlandstalige strips, enz. Het zoeken was vaak leuker dan het vinden. Die collectie heb ik reeds lang doorverkocht. Alhoewel die fotoromannetjes leuke boekjes waren, hebben ze weinig nut als ge de dvd's hebt. :)


Vandeweek komt er een nieuw fotoroman uit, met een compleet nieuwe verhaal, een vervolg op Where No Man Has Gone Before. Byrne heeft dus foto's uit allerlei afleveringen gebruikt om een nieuw verhaal te vertellen (ooit had ik nog zo'n samengeplakte Asterix, tegen kerncentrales). Ik ga mij dat ne keer aanschaffen. Hopelijk is het een PF, maar als het een comic is, hawel ja, dan heb ik weer een comic in huis. Tot die ergens in een bundel terecht komt.

Het boekje heet : Star Trek Strange New Worlds
http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/WORLDS.Cover_.HD_.jpg (klik op de link, afbeelding was te groot voor een forum die de afbeeldingen niet verkleint ;) )

preview : http://www.startrek.com/article/strange-new-worlds-photonovel-available-tomorrow

http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/image-three.jpg

Vandaag kan ik melden :
Star Trek Strange New Worlds gelezen.
Ik vond dat zéér goed. Het is een photonovel en collage door John Byrne en het is alsof je een ouwe nog nooit vertoonde aflevering ziet. Prachtig gedaan ! Met de extra's erbij, bijna anderhalf uur aan gelezen en bekeken. Heel mooi. En ik wist pas sinds woensdag dat dat uitkwam. Wat een verrassing :). De beste 6,50 euro (of daaromtrent) die ik in jaren heb uitgegeven. Aanrader ! ;)
Ik heb ervan genoten en heel veel plezier aan beleefd.


http://www.comicbookresources.com/imgsrv/preview/0/0/1/Parker-Slayground-pr-CC-1-38218.jpg
Ik heb Parker : SLAYGROUND zeer graag gelezen, liever dan Book 3, maar lang lees je er niet aan. Maar het blijft een zeer goeie reeks, prachtig getekend.
Book 4 bevat naast Slayground ook het kortverhaal The Seventh, uit de Martini Edition. Leuk verhaaltje.
De Parker reeks blijft een aanrader.
preview : http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=19399


En ook Superman – Action Comics vol. 2 Bulletproof vond ik goed. Het is eigenlijk meer een soort anthology, waardoor het wat chaotisch overkomt, maar ik vind dat net leuk. :)
Geplaatst op 16/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 16/12/2013
Crew
Avatar woelfie
4125
Origineel geplaatst door spock
Ik heb Parker : SLAYGROUND zeer graag gelezen, liever dan Book 3, maar lang lees je er niet aan. Maar het blijft een zeer goeie reeks, prachtig getekend.
Book 4 bevat naast Slayground ook het kortverhaal The Seventh, uit de Martini Edition. Leuk verhaaltje.
De Parker reeks blijft een aanrader.
preview : http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=19399

spock, die Parker, is dat een vervolg op de reeks die ook in het Nederlands is uitgegeven? Komt er dan nog een verder vervolg of is dit een aparte on-shot?
Geplaatst op 16/12/2013 Citeren
Avatar
woelfie
Geplaatst op 16/12/2013
Avatar MartinMnd
686
Origineel geplaatst door woelfie
Origineel geplaatst door spock
Ik heb Parker : SLAYGROUND zeer graag gelezen, liever dan Book 3, maar lang lees je er niet aan. Maar het blijft een zeer goeie reeks, prachtig getekend.
Book 4 bevat naast Slayground ook het kortverhaal The Seventh, uit de Martini Edition. Leuk verhaaltje.
De Parker reeks blijft een aanrader.
preview : http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=19399

spock, die Parker, is dat een vervolg op de reeks die ook in het Nederlands is uitgegeven? Komt er dan nog een verder vervolg of is dit een aparte on-shot?


Dit is het volgende deel in de reeks en sluit aan op het door Blloan in het Nederlands uitgegeven deel 3. Als ik het goed heb komen er na deel 4 nog tenminste een ander deel, maar kan zo gauw even niet meer vinden waar dat stond...
Geplaatst op 16/12/2013 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 16/12/2013
Avatar spock
3030
Yep, zoals Martin al zei, het is gewoon deel vier uit de reeks, een reeks die uit losse GN's bestaat, dus geen vervolg op elkaar, en waarvan Cooke zei dat er vijf delen zouden uitkomen.
Ik hoop stilletjes op meer delen, maar vijf is voor mij ook goed. ;)
(dat stond op De Reep, Martin, via een link. de ouwe of de nieuwe Reep, dat weet ik niet meer). ;)
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 17/12/2013
Avatar spock
3030
X-MEN PRIMER (wood) gelezen. Ik weet het niet... Eerder saai... Ik denk niet dat ik dit nog blijf volgen na BotATOM.
Zoals het er nu naar uit ziet, zal ik voorlopig alleen nog Amazing X-men volgen na BotA. De personages interesseren mij, en Aaron schrijft, en zijn Wolverine and the X-men run is me uitstekend bevallen.

Net zoals bij Star Wars, vergeet Wood ook hier de typische fun eigen aan de franchise. Wood is een topschrijver, maar zijn work for hire valt me tegen, de laatste tijd.
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 17/12/2013
Avatar spock
3030
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 17/12/2013
Avatar Rutger
763
Ja.. te gek!

De verzamelde hardcovers staan al jaren bovenaan mijn verlanglijst. Een herdruk zou ook wel weer eens mogen na al die tijd.
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 17/12/2013
Avatar spock
3030
Lapham en zijn vrouw gaven Stray Bullets in eigen beheer uit, en wouden dat niet uit handen geven. Maar ik heb altijd gedacht dat hij dat toch aan Image of zo zou moeten overlaten. Maar er was zodanig veel tijd over gegaan, dat hij dacht dat er geen interesse meer was.

Meer over de geschiedenis van Stray Bullets staat op de Getekende Reep, met link naar de ouwe reep, waar nog meer info staat (oa door mij, al dan niet met mijn ouwe nicks) ;)

Jah, ik weet het... maar als het over Lapham gaat, wil ik hier gerust ook vloeken in de kerk, en reclame maken voor een ander forum.
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 17/12/2013
Origineel geplaatst door spock
https://www.imagecomics.com/uploads/news/images/STRAYBULLETS_Teaser.jpg

Image ! :)

de eerste vier Stray Bullets comics kan je hier lezen : http://www.innocenceofnihilism.com/


me wante!!!!!!!
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 17/12/2013
Avatar spock
3030
Dat kan ik geloven !

Ik heb 32 comics gelezen van Stray Bullets en die waren allemaal zeer goed.
Maar jammer genoeg heb ik er maar twee TPB's van (14 comics), dus ik zit hier al tien jaar op te wachten. :)
De vorige keer dat ik zo blij was, was toen DC beslistte, ook na tien jaar niks, van Ennis' Hitman verder te bundelen. ;)

Nu hoop ik maar, voor jullie, want ik heb die (kuch), dat ook Murder Me Dead opnieuw uitkomt bij Image. :P
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 17/12/2013
Crew
Avatar woelfie
4125
Schitterend nieuws !
Tijd om nog eens te herlezen. Nu nog dat ene ontbrekende nummer weten te vinden, en ik ben ook klaar voor een nieuwe reeks.
Yippee-ki-yay MF !
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
woelfie
Geplaatst op 17/12/2013
Origineel geplaatst door spock
Dat kan ik geloven !

Ik heb 32 comics gelezen van Stray Bullets en die waren allemaal zeer goed.
Maar jammer genoeg heb ik er maar twee TPB's van (14 comics), dus ik zit hier al tien jaar op te wachten. :)
De vorige keer dat ik zo blij was, was toen DC beslistte, ook na tien jaar niks, van Ennis' Hitman verder te bundelen. ;)

Nu hoop ik maar, voor jullie, want ik heb die (kuch), dat ook Murder Me Dead opnieuw uitkomt bij Image. :P


ik heb de eerste trade met 4 comics en ik zit ook al jaren op de rest te wachten...
Geplaatst op 17/12/2013 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 17/12/2013
Avatar spock
3030
Ge moet nog wachten tot maart. Voor een trade met alle 41 nummers in. Ik had liever gewone TPB's gehad, maar ik ga niet klagen. Eindelijk zal ik de volledige eerste run van Stray Bullets kunnen lezen. Na tien jaar wachten. :)


STRAY BULLETS IS BACK

Fans will see the release of issue #41 simultaneously with the launch of a new story arc, definitive collected edition, and digital release of all issues


STRAY BULLETS, by award-winning creator David Lapham, has found a new home: Image Comics. The critically-acclaimed cult classic that left readers in heart-stopping suspense at the end of issue #40 will pick up where it left off and make up for lost time.


Image Comics is proud to announce that STRAY BULLETS #41 (Diamond Code: JAN140528 ), a definitive collection of issues #1-41 entitled STRAY BULLETS: THE ÜBER ALLES EDITION (Diamond Code JAN140530), and the first issue of STRAY BULLETS: THE KILLERS #1 (Diamond Code JAN140529), the beginning of a new story arc that will continue as an ongoing monthly series, will all hit store shelves simultaneously on 3/12.


And for the first time ever, every issue of STRAY BULLETS and all forthcoming digital issues will be available immediately on the Image Comics website (imagecomics.com) and the official Image Comics iOS app, as well as on Comixology on the web (comixology.com), iOS, Android, and Google Play. To help readers jump in on the excitement, the first four digital issues will be offered for free.


"I couldn't be more excited to be back,” said Lapham. “Stray Bullets is home to me. To the fans who have been asking, and asking about it for years...I finally have good news for you."


STRAY BULLETS won the 1996 Eisner Award for Best Writer/Artist, and the trade paperback collection STRAY BULLETS: Innocence of Nihilism won the 1997 Eisner Award for Best Graphic Album-Reprint. Its trademark dark, neo-noir themes and nonlinear storytelling have been likened to the storytelling styles of Quentin Tarantino and David Lynch.


“I’ve been a fan of Stray Bullets since the book first debuted back in 1995, and working with David and Maria Lapham to bring the book back at Image is hands down one of the most exciting things I’ve done since becoming Publisher,” said Eric Stephenson, Publisher at Image Comics. “Stray Bullets is one of comics’ towering achievements, and I could not be more proud to be publishing it through Image!”


All three STRAY BULLETS will release on March 12, 2014. Full ordering information below:


STRAY BULLETS #41, 32 pgs., Diamond Code: JAN140528


STRAY BULLETS: The Über Alles Edition, 1,200 pgs. TP, Diamond Code: JAN140530

STRAY BULLETS: KILLERS #1, 32 pgs., Diamond Code: JAN140529


http://stripdatabank.invisionzone.com/uploads/monthly_12_2013/post-3-0-21322300-1387300961.jpg


http://stripdatabank.invisionzone.com/uploads/monthly_12_2013/post-3-0-20441800-1387300970.jpg


http://stripdatabank.invisionzone.com/uploads/monthly_12_2013/post-3-0-54882000-1387300986.jpg

interview Lapham : https://www.imagecomics.com/content/view/interview-david-lapham-on-the-return-of-stray-bullets
Geplaatst op 18/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 18/12/2013
Avatar spock
3030
Mijnen Uber Alles Edition is besteld. :)
Geplaatst op 18/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 18/12/2013
Avatar spock
3030
In de previews januari 2014 stond het zo :

IMAGE COMICS
JAN14 0528 CLASSIFIED 1 03/12/14 SRP: $3.50 = $
JAN14 0529 CLASSIFIED 2 03/12/14 SRP: $3.50 = $
JAN14 0530 CLASSIFIED 3 03/12/14 SRP: $59.99 = $


Kvond het al raar dat ik er over had gekeken. :)
Geplaatst op 18/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 18/12/2013
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door spock
Mijnen Uber Alles Edition is besteld. :)


Ik ga meteen op zoek! Supertof dit...
Geplaatst op 18/12/2013 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 18/12/2013
Avatar Rutger
763
Mooie aankopen weer...

Ben benieuwd hoe Li'l depressed boy en Point of Impact bevallen.
Geplaatst op 22/12/2013 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 22/12/2013
Avatar MartinMnd
686
Ja Point of Impact hoor ik ook graag hoe die is.

Green Wake vond ik super! Hoofd erbij houden en alle vreemde zaken voor lief nemen. Jammer dat het al na 10 issues was afgelopen.
Geplaatst op 22/12/2013 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 22/12/2013
Li'l depressed boy heb ik al nr. 0 en 1 van gelezen. Aparte, aandoenlijke strip/personage.....beetje eenzaam, verlegen, geeky. Goed gedaan door hem zo te tekenen.

Point of impact laat ik weten....ligt klaar.
Geplaatst op 23/12/2013 Citeren
Avatar
Bakema NL
Geplaatst op 23/12/2013
Avatar spock
3030
Point of Impact vond ik sterk beginnen, maar halverwege verwaterde het. Als ik mij dat goed herinner. Wel goed getekend !
Geplaatst op 24/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 24/12/2013
Avatar spock
3030
De nieuwe TPB’s waren nog niet klaar zaterdag, wegens het computersysteem dat plat lag, maar heb dan The Tourist (opnieuw) gekocht, mijn vorig exemplaar had een accidentje gehad, en Mara, ook van Wood. Heb wat X verkocht, oa die van Wood dus moest dat wat compenseren. :)
The Tourist vind ik nog steeds zeer goed, en de tekeningen dragen daar zeker toe bij, al zou je dat op het eerste zicht niet zeggen ;)
Mara heb ik ook graag gelezen, al zijn de eerste twee comics niet van het beste dat Wood al schreef Ook zijn trucje met de flarden van nieuwsberichten, dat hij zo graag gebruikt, ben ik wat beu. De rest van het boek vind ik veel beter, maar van de tekenares zal ik waarschijnlijk nooit fan worden. Wood ziet graag die stijl van tekenen in zijn strips, maar hij heeft al betere tekenaars binnen die stijl gekozen voor zijn strips, vind ik.

------------------------

Zoals ik al schreef in een vorige post, heb ik me in de jaren ’90 bezig gehouden met het zoeken naar oude strips en fotoromans van Star Trek, zowel in het Engels als in het Nederlands. Herdrukken van de Gold Key Comics (16 in het Nederlands, BBC hardcovers, enz.), originele comics van Marvels eerste run met oa de comics van The Motion Picture (nu ook in IDW omnibus, maar zonder de film), LP’s met comics bij (twee had ik er), fotoromannetjes uit 1979 welke bewerkingen van afleveringen waren (6 in het Nederlands, twaalf in het Engels) enz… Van die fotoromans zijn er niet zoveel gemaakt, want het hoogtepunt van de fotonovel rage lag toen al enkele jaren in het verleden, en de Star Trek fans begonnen toen al videobanden te maken van de afleveringen, met de reclame er van tussen gelaten.

Het zoeken, en vinden, van die ouwe dingen was leuker dan het hebben. Want die comics van voor DC’s eerste run trokken op niet veel, vond ik (Marvels run inclusief, achteraf bekeken). Leuk vanwege de oubolligheid of de fouten, maar meer was er niet aan. ;)
De fotoromannetjes waren wel goed, zelfs in het Nederlands.

Vrijdag heb ik in’t Pierke fotoroman 6 Al Onze Dagen van Weleer gevonden. Ik ging het eerst laten staan, maar ach, voor die prijs… En Dirk van Pierke had het boekje dan nog opnieuw geplakt, het is een mooi hebbedingetje :) De reden dat er niet veel meer te vinden zijn is juist dat ze indertijd niet goed geplakt waren, en de bladen zo los kwamen en zoek raakten, ’t zijn kleine boekjes.

Ik heb dat met heel veel plezier nog eens gelezen, ook al heb ik er de dvd van. Het is een aflevering uit het derde seizoen, één van de laatste, en een goeie. Men zegt soms dat het derde seizoen niet zo goed meer was, maar ik ga daar niet mee akkoord. Daar zitten ook memorabele afleveringen tussen. In dit verhaal worden Kirk, McCoy en Spock naar het verleden van een planeet geflitst, niet samen, en per ongeluk, en door omstandigheden wordt Spock verliefd (jaja), maar dat loopt niet goed af.

Nu ga ik natuurlijk de andere ook weer zoeken. Het zijn leuke hebbedingetjes. De Engelstalige zijn niet zo moeilijk te vinden op het net, maar ik ga eerst de Nederlandstalige zoeken. Uit nostalgie, want als kind had ik hier ook al één exemplaar van (en enkele strips). :)

En zoeken is een groot woord. In de jaren 90 was dat de trein op, ouwe strip- en boekenwinkeltjes overal te lande (en in Nederland) bezoeken, …echt zoeken, dus, maar ondertussen ook de stad bezoeken, natuurlijk.
Nu is het eens kijken op het Internet. ;) Zoeken sinds het Internet, ’t heeft iets verloren…

End rant. :P

https://dl.dropboxusercontent.com/u/62428581/01.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/62428581/02.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/62428581/03.jpg
Geplaatst op 24/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 24/12/2013
invincible 3-10: heel goed, de boekjes snel na elkaar uitgelezen, is altijd een goed teken.

Criminal: Bad night. Wow, Brubaker scoort weer!

morning glories 3: blijft goed.
Heb ik deel 2 toch niet dubbel gekocht zeker, en dat terwijl ik delen 1 en 2 nog niet zolang geleden van Rutger overgenomen had. Of was het Martin? euh, me confused...
Geplaatst op 26/12/2013 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 26/12/2013
Avatar spock
3030
Powers Bureau vol. 1 : Undercover gelezen. Niet slecht, maar ook niet echt goed. Minder dan de voorgaande delen.
Nog één deel en dan is het weer voor een tijdje gedaan, dacht ik te hebben begrepen...


The Massive vol. 2 Subcontinental vind ik zeer goed. SF, maar eerder zoals bijv. DMZ-maar compleet anders, en de personages die heel belangrijk zijn. Wood doet dat weer excellent.
The Massive is eigenlijk maar de kapstok waar Wood de verhaaltjes aanhangt over de verschillende personages. Van mij hoeft dat zusterschip niet te vlug gevonden worden.


Battlefields vol 8 : The Fall and Rise of Anna Kharkova is weer zeer goed. Is een vervolg op Night Witches, over vrouwelijke Russische gevechtspilotes in de WOII, en op Motherland.
Het is bijna alleen maar praten, maar het is Ennis op zijn best !


In Fables vol 17 : Inherit The Wind wordt een nieuwe Noorderwind gekozen, en wordt in OZ, met minder succes, de revolutie verder voorbereid. De andere Fables keren terug naar onze wereld nadat Mr. Dark werd verslagen. Ik heb dit deel zeer graag gelezen.
Bevat ook nog enkele kortverhaaltjes.
Geplaatst op 30/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 30/12/2013
Avatar spock
3030
Gisteren Conan vol. 14 : The Death gelezen. Ik vond die zeer goed. Wood is op dreef, veel tekst, maar goeie tekst. :)

De tekeningen, tjah... ze passen wel, vind ik. Maar we zijn vroeger toch beter gewoon geweest, van de Conan strips.
Geplaatst op 31/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 31/12/2013
Avatar spock
3030


Ik heb The X-Files Season 10 vol. 1 HC zeer graag gelezen. Veel kan ik er niet over zeggen, want dan geef ik spoilers weg, maar het was een prettig weerzien met Mulder en Scully en nog enkele andere bekenden. Dit boek gaat verder enkele jaren na de laatste film, en Carters verhaal steekt (in zoverre dat mogelijk is bij X-Files) logisch in elkaar.
Goed geschreven door Harris, en met passende tekeningen, die mij deden terug denken aan de Classic Topps X-Files comics van al die jaren geleden.
Good times !
Geplaatst op 31/12/2013 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 31/12/2013
Avatar spock
3030
Fables vol. 18 : Cubs in Toyland.
Geen idee waarom ik dat de vorige keer heb weggelegd na drie comics... misschien was ik te moe, of had ik te veel ander spul liggen om te lezen...
maar dit is een SCHITTEREND deel. Echt zeer goed.
Therese, een dochter van Bigby en Snow White, wordt koningin van Toyland, en Darien, één van haar broers, gaat haar zoeken. Oh, een typisch sprookje met prinsesjes en speelgoed, zou je denken, maar eigenlijk is het heel subtiele horror. Sterk.
Dit is de tweede keer dat ik de reeks verder zet nadat ik er zogezegd mee was gestopt (de eerste keer was na de minder goeie en totaal overbodige crossover, vol. 13), en het is de tweede keer dat ik héél content ben dat ik er toch weer mee verder doe. :)
Maar vanaf nu geen spin offs of GN's meer voor mij, alleen nog de hoofdreeks.

http://d202m5krfqbpi5.cloudfront.net/books/1375405494l/15791586.jpg
Geplaatst op 02/01/2014 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 02/01/2014
Avatar spock
3030
Ook Fables vol. 19 : Snow White heb ik zeer graag gelezen. Het eerste deel van het boek, A Revolution in OZ, interesseert me net iets minder alhoewel het zeker niet slecht is.
De hoofdmoot van het boek, het verhaal Snow White dus, is weer zeer goed. Ik zou zelfs zo vlug mogelijk het vervolg willen lezen, maar ik moet geduld hebben... Veel ga ik er niet over zeggen, wegens spoilers ;)
Geplaatst op 02/01/2014 Citeren
Avatar
spock
Geplaatst op 02/01/2014
Avatar MartinMnd
686
Op amazon.de kun je veel heel veel omnibussen van DC/Vertigo op dit moment voor een prikkie kopen bij The Book Depository.

bijvoorbeeld:
Animal Man Omnibus €10
Teen Titans €14
Invisibles €45
Sandman €36
Golden Age Superman €26
House of Secrets €27

Etc etc.... Haast je zou ik zeggen. Deze boeken zijn allemaal oversized comics formaat en hebben tussen 750-1500 pagina's. Zie hier een hele lijst zoals die op het CBR forum zijn geplaatst.

[url="http://forums.comicbookresources.com/showthread.php?450034-The-DC-amp-Vertigo-Hardcover-Thread-(Absolutes-Omnibuses-Deluxes-amp-more)-PART-2&p=18083250&viewfull=1#post18083250"]http://forums.comicbookresources.com/showthread.php?450034-The-DC-amp-Vertigo-Hardcover-Thread-(Absolutes-Omnibuses-Deluxes-amp-more)-PART-2&p=18083250&viewfull=1#post18083250[/url]
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 25/01/2014
Sommigen zijn al niet meer zo goedkoop.
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
Royale de luxe
Geplaatst op 25/01/2014
Avatar MartinMnd
686
Origineel geplaatst door Royale de luxe
Sommigen zijn al niet meer zo goedkoop.


Nee zulk nieuws gaat razendsnel over het net. Van het rijtje dat ik heb genoemd is alleen Invisibles niet meer zo goedkoop te krijgen. De rest nog wel :)
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 25/01/2014
Crew
Avatar witam
5316
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door Royale de luxe
Sommigen zijn al niet meer zo goedkoop.


Nee zulk nieuws gaat razendsnel over het net. Van het rijtje dat ik heb genoemd is alleen Invisibles niet meer zo goedkoop te krijgen. De rest nog wel :)


En Invisibles zelfs niet meer beschikbaar, maar tbd heeft nog meer goedkoop staan.. niet alleen omnibussen en dergelijke.
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 25/01/2014
Avatar MartinMnd
686
Voor het gemak:

Animal Man Omnibus €9,61 (normaal $75)
http://www.amazon.de/The-Animal-Omnibus-Grant-Morrison/dp/1401238998/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

House of Secrets Omnibus €26,46 (normaal $75)
http://www.amazon.de/House-Secrets-Omnibus-Steven-Seagle/dp/1401236731/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

The Sandman Omnibus vol. 1 €36,09 (normaal $150)
http://www.amazon.de/The-Sandman-Omnibus-Vol-1/dp/1401241883/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

DC New 52 Villains Omnibus €32,50 (normaal $150)
http://www.amazon.de/DC-New-Villains-Omnibus-The/dp/1401244963/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

52 Omnibus €36,09 (normaal $150)
http://www.amazon.de/52-Omnibus-Geoff-Johns/dp/1401235565/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

The Death and Return of Superman Omnibus €26,46 (normaal $100)
http://www.amazon.de/Superman-The-Death-Return-Omnibus/dp/1401238645/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

Silver Age Green Lantern Omnibus vol. 1 €24,05 (normaal $75)
http://www.amazon.de/The-Green-Lantern-Omnibus-Vol/dp/1401230563/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

Hawkman Omnibus €32,50 (normaal $75)
http://www.amazon.de/The-Hawkman-Omnibus-Vol-1/dp/1401232221/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

Ook niet DC boeken:

Hellboy Library Edition vol. 1 €12,01 (normaal $50)
http://www.amazon.de/Hellboy-Volume-Destruction-Horse-Library/dp/1593079109/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

The Boys Definitive Edition €14,42 (normaal $75)
http://www.amazon.de/Boys-Definitive-Edition-Garth-Ennis/dp/1933305800/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5

The Sword Deluxe Edition €26,46 (normaal $100)
http://www.amazon.de/Sword-Complete-Collected-Deluxe-Hardcover/dp/1607062801/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2O0NLZPCZ5AO5
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 25/01/2014
Avatar MartinMnd
686
Origineel geplaatst door witam
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door Royale de luxe
Sommigen zijn al niet meer zo goedkoop.


Nee zulk nieuws gaat razendsnel over het net. Van het rijtje dat ik heb genoemd is alleen Invisibles niet meer zo goedkoop te krijgen. De rest nog wel :)


En Invisibles zelfs niet meer beschikbaar, maar tbd heeft nog meer goedkoop staan.. niet alleen omnibussen en dergelijke.


Klopt alleen het voordeel op de grotere collecties is natuurlijk wel bijzonder groot.
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 25/01/2014
Crew
Avatar witam
5316
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door witam
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door Royale de luxe
Sommigen zijn al niet meer zo goedkoop.


Nee zulk nieuws gaat razendsnel over het net. Van het rijtje dat ik heb genoemd is alleen Invisibles niet meer zo goedkoop te krijgen. De rest nog wel :)


En Invisibles zelfs niet meer beschikbaar, maar tbd heeft nog meer goedkoop staan.. niet alleen omnibussen en dergelijke.


Klopt alleen het voordeel op de grotere collecties is natuurlijk wel bijzonder groot.


Waar, maar het is natuurlijk ook wel leuk meegenomen: -50 a -60% sla ik niet af!
Geplaatst op 25/01/2014 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 25/01/2014
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door witam
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door witam
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door Royale de luxe
Sommigen zijn al niet meer zo goedkoop.


Nee zulk nieuws gaat razendsnel over het net. Van het rijtje dat ik heb genoemd is alleen Invisibles niet meer zo goedkoop te krijgen. De rest nog wel :)


En Invisibles zelfs niet meer beschikbaar, maar tbd heeft nog meer goedkoop staan.. niet alleen omnibussen en dergelijke.


Klopt alleen het voordeel op de grotere collecties is natuurlijk wel bijzonder groot.


Waar, maar het is natuurlijk ook wel leuk meegenomen: -50 a -60% sla ik niet af!


Boehoe.... te laat. Niets meer verkrijgbaar. Dat krijg ik er van als ik een dag het forum niet lees. Curses....
Geplaatst op 26/01/2014 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 26/01/2014
Avatar MartinMnd
686
Origineel geplaatst door Rutger
Boehoe.... te laat. Niets meer verkrijgbaar. Dat krijg ik er van als ik een dag het forum niet lees. Curses....


Moeten eerst maar afwachten of ze überhaupt verscheept gaan worden. Ik hoop het wel.

Heb zelf Geoff Johns Teen Titans Omnibus, GA Superman Omnibus, Animal Man Omnibus, Manara Library vol. 1 en Revival Deluxe besteld. Grand total was €85,65 inclusief verzending voor $420 aan boeken...Fingers crossed.

Die Animal Man ga ik dubbel hebben, maar ik kon het niet weerstaan die ook voor 10 piek in het wagentje te leggen, kan ik altijd nog iemand blij mee maken. Laat maar weten dus als je interesse hebt.
Geplaatst op 26/01/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 26/01/2014
Heb me die animal man ook besteld. Bedankt voor de tip trouwens!

Maar ik snap niet dat die op thebookdepository zelf een flink stuk duurder stond dan via Amazon.de??
Geplaatst op 26/01/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 26/01/2014
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door MartinMnd
Origineel geplaatst door Rutger
Boehoe.... te laat. Niets meer verkrijgbaar. Dat krijg ik er van als ik een dag het forum niet lees. Curses....


Moeten eerst maar afwachten of ze überhaupt verscheept gaan worden. Ik hoop het wel.

Heb zelf Geoff Johns Teen Titans Omnibus, GA Superman Omnibus, Animal Man Omnibus, Manara Library vol. 1 en Revival Deluxe besteld. Grand total was €85,65 inclusief verzending voor $420 aan boeken...Fingers crossed.

Die Animal Man ga ik dubbel hebben, maar ik kon het niet weerstaan die ook voor 10 piek in het wagentje te leggen, kan ik altijd nog iemand blij mee maken. Laat maar weten dus als je interesse hebt.


Mooie aankopen Chris... en wat een bizar lage totaalprijs. Mag ik vragen wat je kwijt was voor die laatste 2?
Geplaatst op 27/01/2014 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 27/01/2014
Avatar MartinMnd
686
Pindakaas.... alles gecancelled.

Die revival deluxe was voor 12EUR en manara 14EUR.

Was ook te mooi om waar te zijn. Kijken of het zin heeft om een klacht in te dienen. Zo bizar laag waren de prijzen van sommige boeken nu ook weer niet...
Geplaatst op 27/01/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 27/01/2014
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door MartinMnd
Pindakaas.... alles gecancelled.

Die revival deluxe was voor 12EUR en manara 14EUR.

Was ook te mooi om waar te zijn. Kijken of het zin heeft om een klacht in te dienen. Zo bizar laag waren de prijzen van sommige boeken nu ook weer niet...


Nee joh... hebben ze alles gecancelled? Da's bizar.... en vraag mij af of ze dat zo maar mogen doen. Met welke uitleg erbij... verkeerde prijsstelling?

Bummer zeg...
Geplaatst op 27/01/2014 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 27/01/2014
Heb het ook mijn vodden. Annulering toegestuurd gekregen. Heb een mail gestuurd naar het eec,http://www.eccbelgie.be/
eens zien wat die zeggen.
Geplaatst op 27/01/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 27/01/2014
Crew
Avatar woelfie
4125
Die website kende ik nog niet. Goed om weten!
Geplaatst op 28/01/2014 Citeren
Avatar
woelfie
Geplaatst op 28/01/2014
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door Chris Van de Meerssche
Heb het ook mijn vodden. Annulering toegestuurd gekregen. Heb een mail gestuurd naar het eec,http://www.eccbelgie.be/
eens zien wat die zeggen.


Al iets gehoord van je klacht Chris?

neen, nog niks. Ga eind deze week nog eens mailen
Geplaatst op 03/02/2014 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 03/02/2014
Avatar MartinMnd
686
DC Comics/Vertigo heeft zijn collected editions line-up voor najaar 2014-voorjaar 2015 bekend gemaakt: http://comicsbeat.com/new-titles-from-dc-comics-fall-2014-and-spring-2015/

En wat een lijst, met geweldige titels!

Voor mij zeker:
- Absolute Batman Incorporated HC
- Mr. Punch 20th Anniversary Deluxe Edition HC (Gaiman/McKean!!)
- Fables: The Deluxe Edition Book Nine HC
- Punk Rock Jesus Deluxe Edition HC (gelukkig gewacht op een hardcover)
- Pride of Baghdad Deluxe Edition HC
- DMZ The Deluxe Edition Book Three HC
- Scalped Deluxe Edition Book One HC (YESSS)
- The Sandman: Ouverture Deluxe Edition HC (maar afwachten of voorjaar 2015 gehaald gaat worden, aangezien #2 nog steeds uit moet komen)
- The Wake HC
- American Vampire vol. 7 HC
- Batman vol. 5 HC
- Wonder Woman vol. 5 HC

Misschien
- Batman: Arkham Asylum 25th Anniversary Deluxe Edition HC
- Superman: For All Season Deluxe Edition HC (iemand deze gelezen?)
- Green Lantern by Geoff Johns Omnibus Vol. 1 HC
- Trillium TP (denk dat ik ga wachten op een HC)

Is er trouwens iemand die Astro City volgt en daar iets over wil zeggen?
Geplaatst op 15/03/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 15/03/2014
Op muziek van Raymond van het Groenewoud...

Vandáág gign ik naar de comic shop Oleeee ola
Beminde gelovigen dat was nogal een comic shop oleeee ola
En wat ik daar kocht heeft mij blij gemaakt oleeeee ola
En wat ik daar kocht heeft mij diep geraakt oleeee loa

star wars legacy book 2
Lock & key 1-5
Hitman 2-7
The goon 3
B/P.R.D 7
en vooral
STRAY BULLETS: UBER ALLES EDITION

commence drooling.....

now
Geplaatst op 15/03/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 15/03/2014
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door MartinMnd
DC Comics/Vertigo heeft zijn collected editions line-up voor najaar 2014-voorjaar 2015 bekend gemaakt: http://comicsbeat.com/new-titles-from-dc-comics-fall-2014-and-spring-2015/

- Scalped Deluxe Edition Book One HC (YESSS)



Beter... eindelijk!!!
Geplaatst op 22/03/2014 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 22/03/2014
Net locke & key 1-5 achter de kiezen. In 1 woord: fantastisch.

Alles aan deze comic is gewoon juist: personages, dosering van verhaalelementen, cliffhangers, tekenwerk...
Geplaatst op 23/03/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 23/03/2014
Crew
Avatar Veter
7844
Nagel op de kop.
Ik ben ook een grote fan!
Geplaatst op 23/03/2014 Citeren
Avatar
Veter
Geplaatst op 23/03/2014
Avatar Rutger
763
Origineel geplaatst door Veter
Nagel op de kop.
Ik ben ook een grote fan!


Same here.... en bij thuiskomst van vakantie eergisteren lag 't laatste deel met verzamelbox voor me klaar. Kan niet wachten...
Geplaatst op 23/03/2014 Citeren
Avatar
Rutger
Geplaatst op 23/03/2014
Avatar MartinMnd
686
Voor degene die ook digitaal lezen.... Humanoids heeft nu ook een app, en als je die download krijg je direct 25$ credit die je kan besteden in hun shop.

http://www.humanoids.com/blog/The-Humanoids-Blog/id/67#.UzWyNtzpK9b
Geplaatst op 28/03/2014 Citeren
Avatar
MartinMnd
Geplaatst op 28/03/2014
Verleden week gelezen: de volledige reeks van Hitman.
Lotsa fun!
En een einde in stijl... snif

Zondag gelezen: Star Wars legacy book 2
400 pagina's in 1 dag uitgelezen, dus 't is heel goed, anders hou je dat niet vol.

Ik zal deze week wel heel wat slaap moeten inhalen, want verleden week is daar niet veel van in huis gekomen.
Heb zo'n slordige 1800 pagina's gelezen op 8 dagen tijd...
Geplaatst op 01/04/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 01/04/2014
Crew
Avatar witam
5316
Origineel geplaatst door Chris Van de Meerssche
Verleden week gelezen: de volledige reeks van Hitman.
Lotsa fun!
En een einde in stijl... snif


Veel superkrachten-verhalen of is dat gewoon een eigenschap en is het een karakterverhaal,...?

En na het antwoorden van deze vraag.. slaapwel ;-)
Geplaatst op 01/04/2014 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 01/04/2014
Karakterverhaal? Wel het zijn "quite the characters", maar een diepgravend psychologisch drama moet je allerminst verwachten. In de eerste comic braakt Hitman al op Batman zijn benen, dat geeft zo ongeveer de teneur weer. Vooral een hoog fun, geschiet en stick-by-your-friends- gehalte. Het is soms een persiflage op de superheld, maar meestal niet. Echt een aparte reeks, maar bovenal een steengoeie Ennis-reeks.

Het enige spijtige is de zeer goedkope uitgave, waardoor de kwaliteit van het papier en de verlijming te wensen overlaten.
Geplaatst op 01/04/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 01/04/2014
Crew
Avatar witam
5316
Wel met die uitleg, plaats ik het op mijn kooplijst. Thanks!
Geplaatst op 01/04/2014 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 01/04/2014
Eindelijk uit: Stray Bullets ûber alles edition
1200 pagina's van action-packed drama
fantastisch gewoon...
Geplaatst op 01/05/2014 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 01/05/2014
Crew
Avatar witam
5316
Origineel geplaatst door Chris Van de Meerssche
Eindelijk uit: Stray Bullets ûber alles edition
1200 pagina's van action-packed drama
fantastisch gewoon...


Ohhh dan gaat mijne ook komen.. yes!
Geplaatst op 01/05/2014 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 01/05/2014